Uwielbiam ryby, zwłaszcza te, które nie mają dużo ości.
Dlatego bardzo przypadła mi do gustu Miruna- ma pyszne białe, kruche i delikatne mięso. Polecam :)
Składniki:
kilka filetów ryby
cytryna
sól i pieprz
oliwa do smażenia
Przygotowanie:
Rybę oczyścić, pokroić na mniejsze kawałki skropić sokiem z cytryny i przyprawić solą i pieprzem.
Smażyć na niewielkiej ilości oliwy po kilka minut z każdej strony.
Dlatego bardzo przypadła mi do gustu Miruna- ma pyszne białe, kruche i delikatne mięso. Polecam :)
Składniki:
kilka filetów ryby
cytryna
sól i pieprz
oliwa do smażenia
Przygotowanie:
Rybę oczyścić, pokroić na mniejsze kawałki skropić sokiem z cytryny i przyprawić solą i pieprzem.
Smażyć na niewielkiej ilości oliwy po kilka minut z każdej strony.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Ślicznie dziękuję za komentarz :)